nlc.hu
Sztárok

Fehér Holló új dala

Fehér Holló új dala egy hozzá közel álló lányhoz szól: ,,Már régóta azt érzem, hogy együtt kellene lennünk”

Klippremier az nlc-n.

Fehér Holló neve igen ismert a zenei életben, azonban a képernyőn egy másik oldalát is megmutatta, méghozzá azt, hogy mennyire tud küzdeni. Az utolsó előtti napon legyőzte a Farm VIP házaspárját, amivel a legjobb három közé jutott. A műsorban látszik, hogy egy érzelmes srácról van szó, aki most egy titokzatos lányról is beszél, hiszen az új dala ennek a hölgynek szól. 

,,Van egy lány az életemben, akivel már régóta azt érzem, hogy együtt kellene lennünk. Arról szól ez a dal, hogy nem akarom feladni azt, ami köztünk van. Biztos sokszor érzi más is, hogy kilátástalan egy helyzet, de ha tudja az ember, hogy ő az igazi, akkor nyomja, nyomja, amíg megszakad” – árulta el új dala, a Fölösleges kapcsán Fehér Holló.

fehér holló dal

Fehér Holló új dala

A fiatal tehetség mély betekintést enged lelkivilágába, egy párkapcsolat nehézségeit feszegeti friss dalában. A bizalom jelentősége, a hibázástól való félelem, a másik emberbe vetett hit fontossága is előkerül. ,,Az utolsó refrénben egy attitűd váltást követően pozitív hangvételbe fordul át a szöveg: ha van, aki hisz bennünk, azért képesek vagyunk megváltozni és tenni” – mondta dalról a szerző, aki 2019 óta van jelen a hazai zenei életben.

2020 februárjában jelent meg az Egyedül, de mégsem című első nagylemeze, melyen olyan hírességekkel  közreműködött, mint Miskovits Marci, Varga Viktor, Kállay Saunders, Mentha (Hősök), Spicze Levi (HARMED), B. Nagy Réka, Bánki Beni. A dalok az egyedüllét, a depresszió és a szorongás okozta fájdalmak feldolgozásáról szólnak. Második lemeze, az Egyedül veled olyan előadókat soroltat fel, mint ByeAlex, Fluor Tomi, vagy épp Anatu.

A klip:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top