nlc.hu
Sztárok

Klippremier: Fehér Holló

Klippremier: szeretőjéről írt dalt Fehér Holló

A zenei producer és a lány nem lehetnek kapcsolatban – ennek oka van.

A dal és a klip Fehér Holló és szeretője kapcsolatát mutatja be. Hosszú idő után újra találkoznak és akár egy reklám, úgy ugrik fel az előadó életében a lány, illetve az – a mindenki számára ismerős – ‘mintha el sem ment volna’ érzés. Komolyabbra viszont mégsem fordulhat a kapcsolat, mert bár szerelmesek egymásba, a lány még mindig a volt párja után vágyakozik.

Fehér Holló

Fotó: Youtube

„Még a Farm előtt ismertük meg egymást, ő is zeneszerző volt, dolgoztunk együtt és első látásra tudtam, hogy dolgom van vele. Verseket írtam neki, rengeteg időt töltöttünk együtt, de amikor én visszajöttem a műsorból, ő pont akkor ment el Amerikába dolgozni. Hiába mondta el többször, hogy nem akar kapcsolatot, mégis ő mondta ki először, hogy szeret. Nem tagadom, én is beleszerettem. Nemrég újra találkoztunk és mikor megláttuk egymást, úgy éreztük, mintha el se ment volna” – emlékezett vissza Holló, aki a dal készüléséről is mesélt. 

„Alprightal készítettem a dalt, illetve Sickra hozta az alap gitár témát. A refrén ötlete elég gyorsan jött a session alatt: hiszek a sorsban, hogy nincsenek véletlenek és okkal találkozol valakivel akkor, amikor kell. A reklám metafora simán a folyamatosan ismétlődést mondja el. Nem te döntöd el, mikor látod meg azt az adott reklámot, felugorhat akár többször is egy nap vagy egy hónap múlva; így a lány is fel-fel tűnik az életemben és nem tudok szabadulni tőle.”

Mutatjuk a klipet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top