nlc.hu
Sztárok
A Szex és New York szereplői akkor és most

Mi történt velük? A Szex és New York szereplői akkor és most

Mi történt velük a két sorozat között eltelt időszakban?

December 9-én startolt el az HBO-n az És egyszer csak… című minisorozat, azaz a Szex és New York olyannyira várt folytatása. Az új évadban a korábbi négy helyett három főszereplő tér csak vissza: Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon), Samantha megformálója, Kim Cattrall ugyanis már nem vállalta a szerepet. Helyette egy új színésznő, Nicole Ari Parker érkezett a sorozatba. De mi történt a három dívával a két sorozat között eltelt időszakban?

Sarah Jessica Parker

Carrie Bradshaw hátrahagyása után Parker filmes karrierjére összpontosított, és olyan filmekben szerepelt, mint a The Family Stone (Kőkemény család) és a Failure to Launch (Anyám nyakán). Visszatért a színpadra is (ahol kezdett), és a „Hogyan lehet sikeres az üzleti életben anélkül, hogy tényleg próbálkozna” főszereplője lett leendő férje, Matthew Broderick mellett. Az 56 éves Parker azzal is megerősítette divatikon státuszát, hogy a Steve & Barry’s számára BITTEN néven ruha-, a Nordstrom számára pedig SJP Collection néven cipőkollekciót hozott létre. Annak ellenére, hogy kijelentette, hogy soha többé nem csinál tévéműsort, 2012-ben visszatért a tévébe, hogy vendégszerepet játszon a Glee negyedik évadában. Öt évvel később Parker bejelentette, hogy szerepel egy új HBO-vígjátékban, melynek címe: Válás. A sorozat három évad után 2019-ben ért véget. Parker és Broderick házassága Hollywood egyik leghosszabb ideig tartó románca. A párnak három gyermeke van: fiuk, James, valamint ikreik, Marion és Tabitha.

sarah jessica parker akkor és most

Fotó: AFP

Kristin Davis

Az 56 éves Davis a kritikusok elismerését is kivívta Charlotte York szerepének megformálásáért. Jelölték Emmy-, Golden Globe- és SAG-díjra. Amíg a Szex és New York sorozatot sugározták, Davis két másik rendkívül népszerű tévéműsorban is feltűnt, a Jóbarátokban és a Will és Grace-ben. A sorozatot követően csak a 2014-es Bad Teacher című műsorban szerepelt, néhány játékfilmben azonban feltűnt, köztük a Deck the Hallsban, ahol Parker társszereplője volt. 2019-ben szerepelt a Netflix rom-comjában, a Holiday in the Wildban (Karácsony a vadonban). 2020-ban ő vezette a „Labor of Love” című reality-randevúzási sorozatot. 2021 márciusában ismét szerepelt egy Netflix-filmben – ezúttal a Halálos illúziók című pszichológiai thrillerben. Davis mindemellett az Oxfam nagykövete (az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezetek közössége, akik a globális szegénység felszámolására összpontosítanak), megnyerte a Humane Society 2010 Wyler-díját és a David Sheldrick Wildlife Trust, az árva elefántok mentésével foglalkozó szervezet pártfogója. 2011-ben örökbe fogadott egy kislányt, Gemmát, 2018-ban pedig egy fiút, Wilsont.

Kristin Davis akkor és most

Fotó: AFP

Cynthia Nixon

Az 55 éves Nixon szókimondó személyiség, ha az LMBT-jogokról (biszexuális, 2012 óta házas feleségével, Christine Marinonival) vagy a mellrákról van szó (2006-ban legyőzte a betegséget). 2008-ban Susan G. Komen for the Cure nagykövetének nevezték ki. Nixon 2018. március 19-én jelentette be, hogy pályázik New York kormányzói posztjára. Bár elvesztette a demokrata előválasztást, a szavazatok tekintélyes 35 százalékát szerezte meg. Politikai élete mellett Nixon szerepelt Broadway-show-kban, független filmekben és olyan régóta futó klasszikus műsorokban, mint a „Law and Order”. Emmy-díjat kapott a Law and Order: Special Victims Unit 2008-as epizódjában nyújtott vendégszerepéért, amelyben egy nőt alakított, aki disszociatív identitászavarral küzd. 2020-ban feltűnt a Netflix Ratched című sorozatában, és szerepelni fog a „The Gilded Age” című HBO-sorozatban, amelyet a „Downton Abbey” alkotója, Julian Fellowes készített. Nixonnak két gyermeke van, Charles és Seph, volt férjével, Danny Mozesszal közösen. Feleségével, Marinonival 2011-ben született fia, Max.

cynthia nixon akkor és most

Fotó: AFP

További szereplők akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top