nlc.hu
Sztárok

Nem javul Csollány Szilveszter állapota

Csollány Szilveszter több mint egy hónapja van lélegeztetőgépen

Továbbra is válságos az állapota Csollány Szilveszternek, aki kapott oltást, de már túl későn.

Már több mint egy hónapja kórházban ápolják koronavírus-fertőzéssel Csollány Szilvesztert. Az olimpiai bajnok tornászt továbbra is lélegeztetőgépen tartják az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, egyelőre nincs hír arról, hogy javulna az állapota – írja a Blikk.

Csupán annyit tudni, hogy a 51 éves tornász állapota továbbra is válságos, állítólag egy speciális lélegeztetőgépen van, és a tüdejéből folyamatosan szívják le a váladékot.

Csollány Szilveszter

Továbbra is válságos állapotban van Csollány Szilveszter (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

A Magyar Tornaszövetségben próbálták felvenni a kapcsolatot a családdal, de eddig nem sok sikerrel. Magyar Zoltán, a szövetség elnöke azt mondta, a sportoló felesége nem kommunikál a külvilággal.

Korábban több pletyka is napvilágot látott arról, hogy Csollány Szilveszter oltatlan volt A Blikk ezzel kapcsolatban idézi Letoha Tamás kutatóorvost, aki korábban nyilvánosságra hozta, hogy az olimpiai bajnok be volt oltva, egydózisú vakcinát, Janssent kapott. Ám sajnos már későn, csupán két héttel azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba, így nem tudott megfelelő védelem kialakulni a szervezetében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top