nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba odavan a cipőkért

Kajdi Csaba elárulta, mi a gyengéje

Ennek az egy dolognak képtelen ellenállni.

Kajdi Csaba nem tagadja, hogy a cipők a gyengéi. Bár próbálja visszafogni az új darabok beszerzését, otthonában százas nagyságrendben állnak a lábbelik. A modellügynökség vezetője – aki a karácsonyt és az újévet is Monacóban töltötte – ugyanis cipőkből az elmúlt évek során tetemes mennyiséget halmozott fel.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba mindig elcsábul, ha meglát egy szép, új cipőt – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A múltkor végignéztem a cipőimen és megállapítottam, hogy ha mostantól nem vennék egyetlen új darabot sem, akkor is kitartana életem végéig az a mennyiség, ami otthon van. Százas nagyságrendről beszélünk, azt se értem, hogy egyáltalán hogy férünk el ennyi cipőtől otthon” – mondta a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla.

Mindig próbálom visszafogni magamat, aztán meglátok egy szép, új darabot, ami még ráadásul kényelmes is és megveszem. Miközben a valóságban valójában 3 pár cipő van, amit rendszeresen hordok és cserélgetek. A többi az alkalomra vár, hogy felvegyem” – árulta el a közösségi oldalak megmondóembere, aki nem szívesen válik meg kedvenc darabjaitól. “Nem vagyok az a kidobálós típus. Mindig úgy vagyok vele, hogy ha még jó állapotban van, jó lesz valamire. Ezért vannak otthon olyan régi darabjaim is, mint a hosszú bőrkabát” – tette hozzá.

Olvass még Kajdi Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top