nlc.hu
Dekor

Kajdi Csaba idei karácsonya

Kajdi Csaba nemcsak a karácsonyt, hanem az újévet is Monacóban tölti

Édesanyjához utazott a modellügynök.

Kajdi Csaba már csak január 4-én tér vissza Magyarországra, az ünnepeket ugyanis édesanyjánál tölti Dél-Franciaországban.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba Monacóban karácsonyozik (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Cyla egy kis idegenvezetést is tartott Monacóból a Fókusz nézőinek:

„Mint mindenkinél, én is hazalátogattam, és már itt vagyok Dél-Franciaországban. Ahogy mindig is, anyukámhoz eljöttem, meglátogattam. Jó pár éve ez már így történik. Régen nagyobb volt itt a család. Itt volt a nagymamám, a nagyapám, és együtt töltöttük az ünnepeket és az újévet. Csökkent azóta a létszám, sokan már nincsenek köztük, így anyukámmal és anyukám barátjának a családjával töltöm az ünnepeket” – árulta el az ismert modellügynök, aki a kemény, magyarországi mínuszok helyett így 16-18 fokban karácsonyozhat. 

Elmondása szerint nagyon szereti Dél-Franciaországban tölteni az ünnepeket. „Egy végtelen kellemes nyugalom az, ami ráborul egész Monacóra, Monte-Carlóra. (…) Kevesebb a turista, több a helyi ember. A város gyönyörűen ki van dekorálva” – mesélte Kajdi, hozzátéve: mint minden évben, úgy idén is megnézi édesanyjával a Diótörőt a monacói Operában. December 28-án mennek majd a balettelőadásra. 

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top