nlc.hu
Meghitt percek

Rúzsa Magdiék idei karácsonya

Rúzsa Magdi: „Karácsonykor már kórházban leszek” – a hármas ikrekkel várandós énekesnő előrébb hozta a karácsonyozást

Az idei adventi időszak több szempontból is más Rúzsa Magdi számára, mint az előzőek.

Előrébb hozta a karácsonyozást Rúzsa Magdi, idén más lesz számára az ünnep. A hármas ikrekkel várandós énekesnő bevallotta a Mokkában, hogy furcsa számára a babavárása miatti nyugodtabb időszak. 

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi tavaszra várja az ikreit (Forrás: YouTube / Rúzsa Magdi: Domine – videó)

„Mi idén úgy döntöttünk, hogy sokkal előbb érkezik hozzánk a háznak a díszítése és a karácsonyi hangulat, mivelhogy én karácsonykor már kórházban leszek, de nem szerettem volna kimaradni ebből a hangulatból, életérzésből. Úgyhogy másfél hete csak karácsonyi zenék szólnak nálam, csillog-villog a ház, és ünneplem a karácsonyt” – mesélte Rúzsa Magdi, aki nemrég az ikrei nevét is elárulta.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy most teljesen másképp éli meg a karácsonyi várakozás időszakát. „Tényleg, ez az idei karácsony nagyon elmélyüléssel és egészen másképp zajlik, mint ami eddig bármelyik. Egészen másmilyen a mostani várakozás. És az igazi karácsonyt most másképp fogom tölteni” – vallotta be.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top