nlc.hu
Dekor

Szily Nóra karácsonya

Szily Nóra az exférjei miatt éveken át csalódott volt szenteste napján

Teljesen maga alatt volt az újságíró, ezért drasztikus lépésre szánta el magát.

A NőComment! legutóbbi adásában Szily Nóra elárulta, hogy éveken át volt csalódott szenteste napján a volt férjei miatt. Az 56 éves újságíró maga alatt volt egy időben, de olyan ötlettel rukkolt elő, ami megoldást nyújtott az ünnepekkor felmerülő problémára.

Szily Nóra

Szily Nóránál már egy ideje nem december 24-én van a szenteste (Fotó: Sajtóklub)

„Én pár évig csináltam. Nekem két házasságomból van két gyerekem, de mind a két apa zseniális, mert mind a két fiamat szeretik. Vitték nyaralni, meg mindenhova. De volt, hogy úgy nézett ki, hogy 24-én 4-re jött első András a két gyerekért, aztán 7-kor átjött a második András, és akkor este 10-kor egy teherautónyi játékkal megérkeztek haza a gyerekeim. Már egyáltalán nem érdekelték az én ajándékaim, se a sütik. Teljesen magam alatt voltam” – mesélte Szily Nóra, aki azonban drasztikusan változtatott a karácsonyi „menetrenden”.

„Ráadásul második Andrásnak lett egy gyönyörű családja, kisgyerekek… És akkor azon gondolkoztam, hogy egy elvált nő általában azt mondja, hogy a 24-e az enyém, és osszátok be a 25-26-ot. Én meg azt mondtam: ki dönti el, hogy azt a kis csengőt én csilingeltessem? És én egyet hátraléptem, és úgy döntöttem, hogy 23-án este van nálam a szenteste, és akkor 24-én akárhány András akárhova viheti az akárhány gyereket. De így meghagytam például a kisebbik fiam apukájánál a szép karácsony lehetőségét, hiszen ott van két testvérük, és nem vettem el azt azért, hogy a 24-e az enyém legyen” – indokolta az ünnepi csavarját.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top