nlc.hu
Dekor

Szellő István karácsonya

Szellő István nagyon sajátságos módon ajándékozott fiatal korában

Gyerekkori karácsonyi emlékeiről, kedvenc karácsonyi fogásáról és egykori, sajátos ajándékozási szokásáról vallott a híradós.

Mi a legszebb karácsonyi emléke a gyerekkorából? Hogyan ünnepel manapság, szülőként és híradósként? Szellő István a Fókusszal nosztalgiázott a legkedvesebb karácsonyi történeteivel. 

Szellő István

Szellő István odavan a libamájért, az biztos lesz az ünnepi asztalon (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„A családi karácsonyfára évről évre ugyanazok a díszek kerültek, amelyek nagy része nekem még mindig megvan. Kis üvegdíszek, amiket csíptetővel kellett feltenni, de azt nem szerettem, hogy nálunk sose volt habcsók. (…) A csillagszórókat meggyújtottuk karácsony este, miután a kiscsengő megszólalt, és annak van egy illata. Nekem az még mindig egy karácsonyi emlék” – mesélte Szellő István, aki azt is elárulta, hogy fiatal korában meglehetősen sajátságos módon ajándékozott.

„Gyerekkoromban imádtam magamat meglepni. Illetve a szüleimet leptem meg úgy, hogy ha valami nekem nagyon megtetszett, akkor az én megvettem nekik karácsonyra. Például megvettem a Pink Floyd A Fal című albumát apáméknak. ‘Tessék, itt van!’ ‘Köszönöm szépen!’ – aztán már el is vettem tőlük, és fel is tettem a lemezjátszóra” – vallotta be mosolyogva a híradós, aki a karácsonyi menüről is beszélt a Fókusznak.

„Imádom a libamájat. Gyakorlatilag azt előételnek eszi az ember, de mire megeszed, már jól is laktál. Igazából nincs is kedved máshoz. Ez minden évben van. Ezt az édesanyám nagyon jól készítette” – mesélte Szellő.

 

 

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top