nlc.hu
Sztárok

Széphalmi Juliska öltözködési stílusa

Széphalmi Juliska imádja a testhez simuló, feszülős ruhákat: “Így érzem magam nőiesnek”

Rengeteg tűsarkúja is van, mert szerinte abban a legcsinosabb egy nő.

Széphalmi Juliska szeret csinosan, nőiesen öltözni, ám amikor nem nyilvános eseményen vesz részt, akkor a rohanós hétköznapokon inkább egy divatos melegítőbe bújik – írja a Blikk. A táncművész büszke csinos alakjára, ezért előnyben részesíti a feszülős, testhez simuló darabokat.

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliskánál a melegítő nem a susogós, kinyúlt mackónadrágot jelenti, hanem a divatosabb, elegánsabb fazonút – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Kedvelem azokat a ruhákat amelyek kiemelik az alakomat, mert így érzem magam nőiesnek. Magas sarkú szandálból például van 6 majdnem teljesen ugyanolyan, és még rengeteg tűsarkú is akad a szekrényemben, hol­ott nem igazán kényelmes, mégis abban a legcsinosabb egy nő. (…) Ha moziba vagy boltba megyek, akkor egy csinosabb melegítőt és sportcipőt húzok” – árulta el a bulvárlapnak Széphalmi Juliska.

A Survivor-ben is bizonyító táncművész azt is bevallotta, hogy nem szeret plázázni, inkább a neten vásárol, és igyekszik mindenhez passzoló ruhadarabokat választani.

Olvass még Széphalmi Juliskáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top