nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edinát kritizálta Alekosz

Alekosz durván beszólt Kulcsár Edinának

Nem kímélte az egykori szépségkirálynőt.

Alekosz a közösségi oldalán kommentálta a napokban történt bulváreseményeket, többek között Kulcsár Edina és Csuti válását, valamint Oláh Ibolya kijelentését a Magyarország című dalról. Az egykori valóságshow-sztár a posztjában durván beszólt a válófélben lévő, de már újra szerelmes exszépségkirálynőnek – szúrta ki a Blikk. Kulcsár Edinát többek között bukott családanyának titulálja, valamint az énekesnői karrierépítésén is gúnyolódik.

Alekosz

Alekosz két edzés között kommentálta az e heti celebhíreket – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mivel a botrányairól elhíresült szalonképtelen presserkegyenc Oláh Ibolya bejelentette, hogy többé nem hajlandó elénekelni a Magyarország című dalt, úgy ezt a nemzetikérdést, kezelni kell. Akkor talán – a bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő, a házassága alatt izomcelebekkel bűnösviszonyt folytató 43-as lábú Kulcsár Edina elénekli majd. Most úgyis énekelni tanítják azt” – olvasható a gyúrásra rákapó Alekosz kemény hangvételű bejegyzésében.

A kommentelőket megosztja az egykori VV-győztes kritikája. Egyesek szerint túl messzire ment, míg mások szerint csak nyíltan és tényszerűen kimondta a dolgokat.

Olvass még Alekoszról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top