nlc.hu
Sztárok

Születése után majdnem meghalt Koltai Róbert

Koltai Róbert: “Kétszer születtem meg”

Már lemondtak róla az orvosok.

Hosszú interjút adott a Blikknek Koltai Róbert, aki többek között gyerekkori súlyos betegségéről is mesélt. A 78 éves Jászai Mari-díjas érdemes művész elárulta, hogy majdnem meghalt pár nappal a születése után. 

Koltai Róbert

Koltai Róbert szülei az akkori háborús helyzetben nehezen találtak olyan orvost, aki segíteni tudott volna rajta – Fotó: MTI/Komka Péter

Életem első nagy meccsét egy betegség miatt vívtam, születésem után nem sokkal. Anyukám teje nagyon hamar elapadt, amire csak egy-két nappal később jöttek rá, de addigra gyomorszájszűkületem lett. Az orvosok le is mondtak rólam” – mesélte Koltai, akit végül az édesapja vére mentett meg. “Vérinjekciókat kaptam, és tej hiányában vízben áztatott zsemlével tápláltak. Nagy nehezen feltámasztottak, így rövid időn belül kétszer születtem meg!” – vallotta be a színész, rendező, hozzátéve: a szerencse többször is segítette őt az életében.

Koltai Róbert egyébként legutóbb egy megható, karácsonyi reklámban szerepelt, amelyben egy nagypapát alakít, aki mindenáron teljesíteni szeretné kisunokája kívánságát.

Olvass még Koltai Róbertről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top