nlc.hu
Sztárok

Hevesi Kriszta Thaiföldön

Hevesi Kriszta a világ másik felére menekült lazítani

Két év után először döntött úgy, hogy hosszabb időre elhagyja Magyarországot.

Hevesi Kriszta a kedvenc helyére, Thaiföldre utazott – számolt be a Tények Plusz. Idén már nem engedte, hogy a járványügyi helyzet elvegye a kedvét a külföldi kikapcsolódástól.

Hevesi Kriszta

Hevesi Kriszta imádja Thaiföldet – Fotó: Sajtószoba

Ha az ember megtalálja a legjobbat, akkor azért nehezen vált. Volt olyan, hogy Ausztráliában, Srí Lankán, vagy akár más részeken voltunk, de ez annyira tetszik! És ne felejtsük el, hogy Thaiföld is egy hatalmas nagy ország, úgyhogy mindig újabb és újabb pici szigeteket fedezünk fel” – indokolta a szexuálpszichológus, miért is tér vissza rendszeresen a kedvenc helyére.

Hevesi Kriszta arról is mesélt a Tények Pluszban, hogy milyen körülmények között lehet most ilyen hosszú útra vállalkozni. A turistáknak szigorú járványügyi szabályokat kell betartaniuk: 24 órán belül negatív PCR-teszt szükséges oltottságtól függetlenül a beutazáshoz, amit egynapos karantén követ Bangkokban, majd egy újabb PCR-teszt.

Emiatt a biztonság miatt nagyon megcsappant azoknak a száma, akiket beengednek ide. Élvezem azt, hogy egy ilyen fantasztikus nagy területen szinte alig találkozunk emberrel. (…) Nagyon szeretjük a helyieket, ezért nagyon sajnáljuk is őket, mert ez nyilván nagy visszaesést okoz a thai gazdaságban” – mondta el a Dancing with the Stars 2. évadában is bizonyító szexuálpszichológus.

Olvass még Hevesi Krisztáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top