nlc.hu
Sztárok

Magas sztárok

5 sztár, aki magasabb, mint gondolnád

Akad köztük sztárénekesnő, akinek nem lenne szüksége magassarkúra, mégis szívesen viseli és olyan színész is, aki közel 30 centivel magasabb szintén világhírű párjánál.

Taylor Swift – 180 cm

Az amerikai énekesnő egy interjújában elárulta: gyerekként még zavarta, hogy sokkal magasabb, mint a vele egyidős kislányok, később azonban megváltozott a testmagasságához való hozzáállása. Olyannyira, hogy 180 centiméterét még magassarkú cipők viselésével is megtoldja és kifejezetten élvezi, hogy ha besétál valahová, mindenkinél magasabb.

Taylor Swift

Taylor Swift (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy )

Ben Affleck – 192 cm

Ben Afflecket kifejezetten alacsonynak ugyan nem gondolnánk, azonban némileg mégis meglepő, hogy nem kevesebb, mint 192 centi magas. Az amerikai férfiak átlagmagassága egyébként 175.3 centiméter, vagyis a színész 17 centivel haladja meg az átlagot. Régi-új párjánál, Jennifer Lopeznél pedig majdnem 30 centiméterrel magasabb, az énekesnő testmagassága ugyanis 164 centi. 

Ben Affleck

Ben Affleck (Fotó: Stefania D’Alessandro/Getty Images)

Ireland Baldwin – 185 cm

Ireland Baldwin világhírű szülei sem mondhatók alacsonynak, hiszen Alec Baldwin 183 centi, míg korábbi neje, Kim Basinger 171 centi magas. 26 éves lányuk azonban mindkettejüket meghaladta, ő ugyanis 185 centiméter magasra nőtt.

Ireland Baldwin

Ireland Baldwin (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for YouTube Originals)

John Corbett – 196 cm

A Szex és New York Aidan-e és a Bazi nagy görög lagzi Ian Millere, John Corbett a maga 196 centiméterével az egyik legmagasabb színész Hollywoodban. Két leghíresebb szerepében is jócskán partnernői fölé magasodott, hiszen a Tula Portokaloszt alakító Nia Vardalos 167 centi, míg Carrie Bradshaw megformálója, Sarah Jessica Parker csupán 160 centiméter magas.

John Corbett

John Corbett (Fotó: JC Olivera/Getty Images)

Liam Neeson – 193 cm

Liam Neeson magassága 193 centiméter, azonban pályafutása során akadt egy filmszerep, melyhez még ezzel is alacsonynak bizonyult. A színész egy Jimmy Kimmelnek adott interjújában mesélte el, hogy esélyes volt az 1987-es A herceg menyasszonya című film Fezzikének karakterére. Amikor azonban személyesen találkozott a rendezővel, Rob Reinerrel, ő nem találta kellőképpen magasnak és a szerepet végül az André the Giant néven ismert, 224 centiméter magas pankrátor kapta meg. 

Liam Neeson

Liam Neeson (Fotó: Samuel de Roman/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top