nlc.hu
Sztárok

Hamarosan szül Láng Eszter

“Tele vagyok félelemmel” – hamarosan szül Hajdú Péter menyasszonya

Álmatlan éjszakái vannak Láng Eszternek.

Hajdú Péter és 20 évvel fiatalabb menyasszonya, Láng Eszter első közös gyermeke néhány héten belül megérkezik. A babaszoba már elkészült, csupán pár apróság hiányozik – írja a Blikk.

Hajdú Péter

Hajdú Péterék már nagyon várjuk a kisbabájukat – Forrás: Instagram / @hajdu.peter.official

Először a gyönyörű falfestés készült el, ami teljesen egyedi: kézzel készült, és helyet kapott rajta a kutyánk, Denis is. (…) A babaruhákat is mind beszereztük. (…) Peti is mindenben részt vett, az utolsó kis zokniról is volt véleménye” – árulta el a kismama.

Nem csak a bababútorok összeszerelésében áll helyt Hajdú Péter, lelkileg is támasza kedvesének ebben az érzelmekkel túlfűtött időszakban. “Álmatlan éjszakáim vannak amiatt, hogy miként lesz az etetés vagy a pelenkázás. Peti nagyon kedves, akár éjjel kettőkor is készséggel válaszol a kérdéseimre. (…) Tele vagyok félelemmel: el tudom majd látni? Jó példát tudok neki mutatni, ahogy annak idején az én szüleim is? Most nagyon izgulok” – vallotta be a bulvárlapnak Láng Eszter.

Kiemelt kép: Instagram / @hajdu.peter.official 

Olvass még Hajdú Péterékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top