nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo a Fertő tó mellett

Pucéran állt ki a Fertő tó mellett Pumped Gabo

Csupán egy tábla takarja férfiasságát.
Pucéran állt ki a Fertő tó mellett Pumped Gabó

Pumped Gabo egy ideje a környezetvédelem élharcosa lett, pontosabban azóta, hogy megnézte Sir David Attenborough legfrissebb dokumentumfilmjét. 

A celeb most közösségi oldalán a Fertő tavi beruházások ellen szólalt fel: „Néhány nagyon jóllakott ember még jobban szeretne lakni, ami személy szerint engem nem zavarna, de hogy ezt a természet kárára teszik, az igen!  Megvan @leonardodicaprio új filmje, a @dontlookupfilm ? Abban is hasonló a jelenség, a profit növelése a természet kárára. Ezért tartunk itt, ahol. A Fertő tó partján épül egy szállodakomplexum, 34.000 négyzetmétert építenek be. Ez egy természetvédelmi terület, tele növényekkel és állatokkal, úgy tűnik egy részének most lőttek. a magyar kormány a környezetvédők, valamint az Európai Unió és az UNESCO tiltakozását semmibe véve tavaly elkezdte a beruházást. A vitorláskikötő építését Mészáros Lőrinc egyik cége nyerte, letarolták a nádast, és lebontatták az ikonikus cölöpházakat, majd november elején videón láthattuk, hogy gyakorlatilag az egész fertőrákosi tópartot legyalulták a »turisztikai fejlesztés« miatt” – írta a képhez Gabó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top