nlc.hu
Sztárok

Miniinterjú Besenyei Bogival

Exatlon All Star: Besenyei Bogi megúszta a párbajt, szerinte Pap Dorci neheztel rá ezért

Besenyei Bogi a közelgő párbajról is mesélt az nlc-nek.

Az Exatlon All Star szerdai végjátéka után Pap Dorci lett a hét első biztos párbajozója, ám a végjáték második fordulójában szintén a Kihívók maradtak alul, így Dorcinak egyik csapattársa ellen kellene versenyeznie. A lányok azonban védettek, Boginak lett a héten a legjobb statisztikája, így ő biztosan megúszta a párbajt. 

Ma este új Kihívó-jelölt érkezik, méghozzá Derzsi Viki, akinek meg kell vívnia Dorcival a versenybe kerülésért. A második évadban ők ketten jó barátnők lettek, ám még nem is sejtik, hogy péntek este egymás ellenfelei lesznek.

Besenyei Bogi az elmúlt napok feszültségeiről, a teljesítményéről mesélt az nlc-nek, illetve arról, milyen érzésekkel tölti el, hogy a statisztikájának köszönhetően megmenekült a párbajtól. 

besenyei bogi pap dorci

Fotó: TV2

Mennyire érezted magad felszabadultnak így, hogy megmenekültél a párbajtól?

Nagy kő esett le a szívemről, hogy nem nekem kell párbajoznom. Egész héten úgy éreztem, hogy egyre jobban ráérzek a pályákra és a játékra, jobban tudtam fókuszálni, úgyhogy egy esetleges párbajtól sem riadtam volna vissza. Persze, szerettem volna elkerülni ezt a helyzetet.

Mit szóltál hozzá, hogy lekörözted Bálintot és te lettél a legjobb statisztikájú kihívó?

Nagyon meglepett, mert azt hittem, hogy Bálint elhúzott és megközelíthetetlen a statisztikája. Azt viszont tudtam, hogy arányaiban erősek az eredményeim. Reméltem, hogy talán ezzel megmenekülhetek a párbajtól, és szinte hihetetlen, hogy éppen ez történt.

Szerinted a többiekben szül ez majd bármilyen ellenszenvet?

Dorcin azt éreztem, mintha igazságtalannak tartaná, hogy nekem nem kell párbajra mennem. Viszont szerintem ő sem akart velem párbajozni, hiszen mindketten tudjuk egymásról, hogy erős játékosok vagyunk, és egy nagy csata lett volna, ami a közös hirtelen halál futamból is kiderült. Az idő eldönti, hogy a későbbiekben ez mennyire szül további ellentéteket.

Volt egy kis probléma a válladdal a futamok közben – mi történt?

Az egyik platformnál, mintha megrántottam volna vállamat, de éppen Iza ellen futottam, ahol fontos volt, hogy teljesítsek, nem akartam, hogy rajtam menjen el a nap. Az orvos viszont azt tanácsolta, hogy ne fussak többet aznap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top