nlc.hu
Sztárok

Scarlett Johansson szülés után

A 37 éves Scarlett Johansson második gyermeke születése után pár hónappal is kirobbanó formában van

2021 novemberében lépett először vörös szőnyegre második gyermeke születése után Scarlett, akitől mindenkinek leesett az álla.

35. alkalommal rendezték meg a közelmúltban az Annual American Cinematheque Awardsot, ahol Scarlett Johanssont díjazták a filmes munkásságáért.

A színésznő a vörös szőnyegre egy fehér Versace blézerben és nadrágban pózolt, a felsőjét kövekkel díszítették. A szettje kiemelte formás és nőies alakját. A sztár 2021 augusztusában adott életet kisfiának.

Scarlett Johansson remek formában

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

2021 júliusában a Page Six több forrásra hivatkozva közölte, hogy Johansson várandós, akkor ezt férjével még nem erősítették meg. Egy hónappal később született meg a kisfiuk, aki a színésznő második gyermeke. Scarlett Johansson házastársa azt is elárulta, hogy gyermekük a Cosmo nevet kapta, azonban többet nem osztottak meg a kicsiről. A sajtót pedig megkérték, hogy ne hívogassák őket a babával kapcsolatban, hiszen most nyugalomra van szüksége a családnak.

Scarlett Johansson remek formában

Fotó: Morigi/Getty Images

A Fekete Özvegy magánélete legalább annyira mozgalmas, mint a filmes karrierje. Első férjével, Ryan Reynoldsszal igazi álompárt alkottak , de a házasságuk 3 év után, 2011-ben véget ért. Ezután a francia magazinszerkesztő, Romain Dauriac jött a férjek sorában, akivel 2 évig voltak házasok, és egy kislányuk született: Rose Dorothy, aki most már 7 éves. A színésznő harmadik férje, Colin Jost komikus.

Kiegyensúlyozott magánélet, sikeres karrier

A kamasz lányból néhány év alatt Hollywood egyik legszebb és legstílusosabb színésznője lett, de az idén 37. születésnapját ünneplő Johansson nem ragadt le a szőke bombázó szerepénél: a szolgálólánytól kezdve a nyomozón át a szuperhősig rengeteg szerepben kipróbálta magát a vígjátéktól a drámáig. Emlékezetes filmjei között van a 17. században játszódó Leány gyöngy fülbevalóval, A sziget Ewan McGregorral, a Fekete Dália, a Lucy és A másik Boleyn lány. Sok rendező rajong érte, többek között Woody Allen is, aki vele forgatta a Fülest, a Match Pointot és a Vicky, Cristina, Barcelonát. Sofia Coppola is felkérte az Elveszett jelentés női főszerepére, és a mozi akkora siker lett, hogy a film 3 Golden Globe-díjat kapott, Johansson pedig a legjobb színésznőnek járó BAFTA-díjjal térhetett haza.

Imádja a magyarokat

Mint sok híres hollywoodi sztárnak, Johanssonnak is szép emlékei vannak Magyarországról. Nem a Fekete Özvegy volt az első film, amit itt forgatott: szerepelt a Budapesten játszódó, Gárdos Éva rendezte Amerikai rapszódia című filmben is, és amióta hazánkban járt, azóta vágyott vissza, mert egy, az nlc-nek adott interjúban elmondta, imádja a magyarokat. A Gárdos életéről szóló filmért Johansson megkapta a legjobb fiatal művésznek járó díjat.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top