nlc.hu
Sztárok

Oscar-jelöltek 2022

Itt vannak az Oscar-díj jelöltjei, akár egy magyar is díjat zsebelhet be

Az Oscar-gálán még akár egy magyar is díjat zsebelhet be.

Kedden bejelentették a 94. Oscar-díj jelöltjeit, a lista alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy A kutya karmai közt című film tarolhat. Az összes fontos kategóriában jelölték, összesen tizenkét jelölést kapott. Emellett pedig a Dűne diadalmaskodhat, tíz jelölést kapott – írja a Blikk.

A jelöltek között szerepel a West Side Story és a Netflixen megjelent népszerű és egyszerre megosztó film is a Ne nézz fel! A legjobb női főszereplők kategóriájában pedig Kristen Stewart, Nicole Kidman, Will Smith és Denzel Washington is esélyes.

oscar-díj

VALERIE MACON / AFP

Az Oscar-gálán még akár egy magyar is díjat zsebelhet beSipos Zsuzsanna a Dűnében végzett munkájáért kapott jelölést másodmagával a legjobb díszlet kategóriában- szúrta ki a 24.hu.

A ceremóniára a tervek szerint március 27-én kerül sor a hollywoodi Dolby Theatre-ben, és a 2021. március 1. és december 31. között bemutatott filmeket veszik számba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top