nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán elnézést kért

Bereczki Zoltán is bocsánatot kért a Gáspár Győző-interjún elkövetett hibájáért

Bereczki Zoltán és Ábel Anita is elnézést kért.

Ábel Anita a Life TV Ébredj velünk! című műsor keddi, élő adásában erős kijelentéseket tett a 14 éve pánikbetegséggel küzdő Gáspár Győzőnek. „Tegnap nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze… Nem úgy nézel ki! (…) Dolgozd föl, hogy 50 leszel!” – mondta Ábel Anita a showman-nek, majd hozzátette, hogy még sosem nézett ki ilyen jól. 

Az interjú után sokan felháborodtak a műsorvezető-páros kijelentésein. Ábel Anita belátta, hogy hibázott és egy hosszú bejegyzésben elnézést kért. Bereczki Zoltán pár perccel Anita után szintén posztolt, ő is megbánta a műsorban elhangzottakat.

„Hibáztam! Elbagatellizáltam egy kijelentést, pedig bármilyen jó vagy annak tűnő a hangulat, képesnek kell lennünk meghallani bizonyos mondatokat, szavakat! Ilyen mondat, sőt mondatok hangzottak el a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Gáspár Győző szájából. Sajnálom, hogy nem a megfelelő érzékenységgel reagáltam! A depresszió komoly dolog, alattomos, sokszor rejtőzik mosoly mögé!
Bocsánatkéréssel tartozom elsősorban Győzőnek és mindenkinek, akiben rossz érzést keltettem!” – írja közösségi oldalán a színész-műsorvezető.

bereczki zoltán

Bereczki Zoltán (Fotó: LifeTV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top