nlc.hu
Sztárok

Hopp Csilla barátnőjét vádolják

Hopp Csilla nem hagyja, hogy barátnője börtönbe menjen

A két és fél éve történt tragédiát a mai napig nem tudta feldolgozni Hopp Csilla.

Míg korábban L.L. Junior volt felesége ellen folyt eljárás kisfiuk halála kapcsán, nemrég felmentették a gondatlan emberölés vádja alól. Csakhogy most barátnőjére, Karmenre hárult a felelősség a tragédiáért, szinte ugyanazzal az indoklással, amivel korábban Hopp Csillát vádolták. A bíróság szerint az ő kezét fogta a hároméves kisfiú, amikor kitépte a kezét és az autó elé rohant.

A vád szerint az anya kérte meg barátnőjét, hogy vigyázzon a kisgyerekre, Csilla ügyvédje szerint azonban ez nem így történt. „Ez az állítás nem igaz, Csilla nem kérte erre Karment, ezt pedig az ügyfelem a bíróság előtt is megerősíti majd” – jelentette ki Dr. Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje a Borsnak.

hopp csilla

Hopp Csilla megvédi a barátnőjét (Fotó: TV2)

A gyászoló anya kiáll Karmen mellett, és nem hagyja, hogy meghurcolják az egyébként állapotos nőt. Karmen a kilencedik hónapban jár és veszélyeztetett terhes, így csak remélni tudják, hogy sem az ő, sem a baba egészségére nem lesz hatással az ügy.

„A törvényszék kitűz majd egy előkészítő ülést. Azt, hogy a gyermekáldás tekintetében milyen állapotban lesz akkor, ezt előre nem tudom megmondani. Ha bármilyen oknál fogva olyan egészségügyi állapotban lesz, hogy nem tud megjelenni az előkészítő ülésen, ahol számára kötelező a jelenlét, akkor azt gondolom, megfelelő orvosi iratok mellett természetesen a törvényszéknek ezt akceptálnia kell” – fejtette ki Karmen ügyvédje, Dr. Drescher Ivor.

A jogi képviselő azt is elárulta, hogy legrosszabb esetben milyen büntetést kaphat a nő. Ha bebizonyosodik, hogy ő volt a vétkes a kisfiú haláláért, akkor felfüggesztett börtönbüntetésre ítélhetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top