nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka a párkapcsolatról

Kárpáti Rebeka: „Az ember a legmélyebb pontjaiból tud a legtöbbet fejlődni”

Az influenszernek hirtelen kellett felnőnie.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc több mint két hónapja szakított, a modell azóta szingli, de határozott és pontos elképzelései vannak arról, hogy milyen is számára az ideális férfi. R. Kárpáti Péter lánya vitathatatlanul talpraesett és határozott nő, ahogy ő fogalmaz: ha kirakják a jég hátára, eladja a jeget. Legutóbb a Futtában című műsorban beszélgetett Palik Lászlóval, miközben lekocogtak egy Margit-sziget kört.

Rebeka többek között arról is beszélt, hogy 18-19 éves kora óta saját magát tartja fenn, de nehéz gyerekkoráról, anyja alkoholizmusáról nem szeretett volna részletesen beszámolni. Egyetemistaként is folyamatosan dolgozott: ő alakította Révész Borit a Jóban rosszban című sorozatban, de pluszmunkákat is vállalt.

„Az ember olykor tényleg a legnehezebb, a legmélyebb pontjaiból tud a legtöbbet fejlődni, pont apukámmal beszélgetünk mindig erről, mindig elmondja minden családi fröccsözés alkalmával, hogy én úgy bánom, Rebeka és Andris, hogy én nem tudtam nektek adni egy lakást, vagy egy kocsit, vagy úgy segíteni anyagilag, egyem a szívét, de nem is kell!” – meséli Rebeka. 

Kárpáti Réka

Kárpáti Rebeka nem bánja, hogy így alakult az élete (Fotó: smagpix.com)

De egyikük sem sajnálja, hogy így alakult az életük, hiszen rákényszerültek arra, hogy maguk dolgozzanak meg mindenért. Rebeka ezért kimondottan hálás, hiszen nem szereti, ha másokra van utalva, ez különösen igaz a párkapcsolatokra is. Szerinte elengedhetetlen egy jó kapcsolatban, ha mindkét fél motiválja és támogatja a másikat.

„Többször előfordult, hogy, látom, elakadtál az életben, szerintem csináld ezt, rendszerezzük így a dolgaidat, hidd el, jó lesz! De amikor ő nem látja át, mint férfi, mint felnőtt ember az életét, és a csajod rakja azt rendbe, akkor ott szerintem egy picit megbillen az egyensúly, hogy mennyire nézel fel arra férfira, aki melletted van” – teszi hozzá a fiatal tehetség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top