nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid feleségére hagyta adósságát

73 millió forintos hitelt vett fel felesége nevére Fekete Dávid

A napokban kerülhet sor válóperük első tárgyalására.

Fekete Dávid csalás, közokirat-hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt került börtönbe. Felesége még az énekes őrizetbe vételekor, 2021 májusában adta be a válókeresetet, a per első tárgyalására a napokban kerülhet sor. A nőnek be kell bizonyítania, hogy nem volt köze az énekes pénzügyeihez, és Fekete Dávid a tudta nélkül alapított a nevére egy céget, illetve vett fel 73 millió forintos kölcsönt. Regina üzletei közben becsődöltek és most szülei, illetve volt párja támogatására szorul három gyerekével.

„Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem, ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most. (…) A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy a továbbiakban Dávid ugyanúgy részese lehessen a gyermekei életének, mint ahogy eddig is, mert egyébként kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagycsalád vagyunk” – mondta el korábban a reflektoronline.hu-nak Dávid volt párja.

A Bors úgy tudja, hogy a napokban kerül sor a válóper első tárgyalására. Az énekes akár videóhívásban is nyilatkozhat a személyes meghallgatáson, de kérheti azt is, hogy jelen legyen a tárgyalóteremben.

Fekete Dávid börtön válóper

Fekete Dávid válóperére a napokban kerülhet sor (Fotó: Facebook/ Fekete Dávid Hivatalos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top