nlc.hu
Sztárok

Alee a társkeresésről

Alee olyan nőt keres, aki tud töltött káposztát főzni

A jubileumi X-Faktor győztese keresi még keresi a helyét a zeneiparban.

Bye Alex egykori mentoráltja folyamatosan turnézik és új zenéken is dolgozik. Arra koncentrál, hogy megtalálja magát és az utat, amin járni szeretne.

„Rájöttem, hogy ebben az elmúlt három hónapban igazából csináltam, amit szeretek, de nem építkeztem, hanem ugyanott leragadtam. És most rájöttem, hogy ez jót tett nekem, mert tudom már az utat, már csak azt kell megkeresnem, hogy mi akarok lenni a rapiparban vagy a zenei palettán” – mondta Alee a Reggeliben.

Hozzátette, hogy a műsorban több műfajban is kipróbálta magát, de most a kedvenc elemeit szeretné vegyíteni, így egy saját stílust is megalkotni. „Megosztó személyiség vagyok szerintem. Nem mindenki tudja befogadni azt, aki vagyok. Így vannak kevésbé izgalmas fellépések, amikor várja, hogy legyen vége. Ilyenkor is próbálom kilökni a közönséget a komfortzónájából.”

Dalszövegeihez tapasztalataiból merít ihletet. Életében fontos szerepet játszik szülőfaluja, Kevermes, ahol a családja is él. Őket azonban egyre ritkábban látja a sűrű hétköznapok miatt, és ezt nehezen is viseli. A 17 éves fiú volt már ugyan szerelmes, de egyelőre nem gondolkozik  kapcsolatban. Ennek ellenére rengetegen írnak neki a 11 éves kislányoktól kezdve a 40 éves anyukákig.

„Teljesen őszintén, ezzel még egyszer sem éltem vissza, a szívemre teszem a kezem. Engem ez így nem mozgat. Mostanában nem nyitok a szerelem felé, nem vagyok elzárkózva se tőle, de nincs arról szó, hogy keresnék bárkit is. Úgy vagyok vele, majd megtalál: szembejön velem egy olyan lány, aki tud töltött káposztát csinál és szereti Zámbó Jimmyt”- tette hozzá.

X-faktor győztes Alee lányok kapcsolat

Az X-faktor győztese, Alee (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub)

A 17 éves rapper azt is elárulta, hogy márciusban jelenik meg legújabb dala, ami igazán különleges lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top