nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik válás után is jóban maradtak

Magyar sztárok, akik válás után is jó barátságban maradtak

Rengeteg válás végződik csúnyán, haraggal, ahol adott esetben a felek nem is beszélnek többé egymással. A következő magyar sztárok a válást követően is jó barátságban maradtak.

Ritka, amikor egy válás vagy szakítás után is sikerült megőrizni a jó kapcsolatot, Pintér Tiborék azonban még ennél is tovább mentek: az exei jóban vannak egymással.

Sztárok és házasságok

(Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

“Sokszor lenyilatkoztam már, hogy nekem anno ez volt az elsődleges szempontom, mert valaha nem véletlenül mondtam igent ezeknek az embereknek és egyszerűen fasztasztikus, hogy ők lettek a gyermekeim édesapjai. Tibor is és Samu apukája is családtag a mai napig. Nálunk az alap volt, hogyha bejön egy új párkapcsolat az életembe, az az első, hogy az édesapák akkor is bármikor jöhetnek hozzánk és aktív részesei az életünknek. Az ünnepeket együtt töltjük, nem mindig aznap, de valahogy megoldjuk, de ez nálunk mindig fő szempont volt. És a túloldalról is, hál’ istennek!(…) Nem érzek ebben feszültséget, természetesen tiszteletben tartom az új partnerek kívánságait, senkire nem akartam ráerőltetni semmit, de képzeljétek el, ez valahogy olyan olajozottan működött” – mondta Janza Kata.

“Nagyon szerencsés vagyok, mert mindkét volt feleségemmel nagyon jó a viszonyom és Jeni is szereti őket, meg ők is szeretik Jenit, most már kialakult egy ilyen nagyon jó viszony. Úgyhogy így élünk” – erősítette meg Janza Kata szavait Tenya.

Stohl András és volt felesége

Stohl András és 19 évvel fiatalabb párja, Vica tavaly mondták ki a boldogító igent. A nagy napon Stohl András egykori felesége, Éva – akivel 13 évig élt együtt – is részt vett az esküvőn a párjával.

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top