nlc.hu
Sztárok

Marics Peti a produkciójáról

Marics Peti a produkciójáról: „Ha már Rami sem áll mellém, akkor nagy a baj”

Marics Peti egészsége még mindig nem százszázalékos. Ezúttal több kritikát is kapott, elárulta ezek közül kié fájt neki a legjobban.

Marics Peti Mező Misiként lépett színpadra a tegnap esti Sztárban sztárban. A múlt heti Tina Turner-alakítás után bizonyítani akart, de nem úgy sikerült a produkció, ahogy remélte. A zsűri nem volt elégedett, így a listájuk végére került a fiatal énekes, de a nézők megmentették a kieséstől. Marics Peti a műsor után nyilatkozott a teljesítményéről.

„Azt mindenki elmondta, hogy a buli az eszméletlen nagy volt, ennek azért örülök. Mégiscsak ez a legfontosabb része a szakmának. Sajnálom, hogy ennyire úgy hallották, hogy nyomokban tartalmazott csak Mező Misit. Tény, hogy különböző a hangszínünk, hozzá nagyon nehéz volt közelítenem, sokkal élesebb az enyém” – mondta a Sztárban sztár-szereplő, akinek rosszul esett, hogy még Kiss Ramóna sem állt ki mellette.

marics peti

Marics Peti nem volt elégedett (Fotó: TV2)

„Amikor a Rami se tud támogatni, ott már nagy a baj” – jegyezte meg Peti, aki még mindig küzd a betegséggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top