nlc.hu
Sztárok

Kibékült Jason Momoa és Lisa Bonet

Kibékült Jason Momoa és Lisa Bonet, a színész visszaköltözött a családjához

Januárban jelentették be a válást, azóta visszataláltak egymáshoz.

Hónapok óta pletykálták, hogy megromlott Jason Momoa és Lisa Bonet házassága, januárban pedig bejelentették, hogy beadják a válókeresetet. „Mindannyian éreztük ezeknek a változó időknek a szorítását és átalakulásait… forradalom van kibontakozóban, ez alól a mi családunk sem kivétel, ezt érezni lehetett a szeizmikus eltolódásokból. Szóval megosztjuk a családunk hírét, különválunk a házasságunkban” – írták akkor.

lisa bonet jason momoa

Megmentik a házasságukat (Fotó: Getty Images)

A színész el is költözött a családjától, egy luxuslakókocsiban élt egy ideig. Jó pár hete nem hallottunk róluk, most visszatértek egy jó hírrel: az Aquaman színésze hazaköltözött és dolgoznak azon, hogy megmentsék a házasságukat. 

„Jason visszaköltözött Lisához nagyjából két héttel ezelőtt, és most már újra együtt vannak. Ahelyett, hogy bedobták volna a törölközőt, úgy döntöttek, inkább dolgoznak a problémáikon, hiszen annyi mindent belefektettek már egymásba” – mondta a Hollywood Life-nak a pár egy közeli ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top