nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese ukrajnai menekülteknek segített

Sáfrány Emese ukrajnai menekülteknek segített a Nyugati pályaudvaron

Kiment a Nyugati pályaudvarra Sáfrány Emese, hogy felajánlja a segítségét a háború elől menekülők számára.
Sáfrány Emese

A tizedik napja zajló orosz-ukrán háború miatt már 1,45 millió ember hagyta el a katonai harcok által sújtott Ukrajnát, hazánkba is több mint százezer menekült érkezett.

A Magyarországra menekülőknek rengeteg civil szervezet, önkéntes segít a Nyugati és Keleti pályaudvarokon és máshol. Most Sáfrány Emese is arról számolt be, hogy ő is segíteni szeretett volna, ezért kiment a Nyugatiba, és hamar kapott is feladatot.

Én szinte azonnal kimentem a Nyugati pályaudvarra, hogy felajánljam a segítségem. Azt nem tudtam, miben, de abban biztos voltam, hogy akarok segíteni. Így nem ért váratlanul, hogy hamar lett feladatom, mégpedig a szálláskeresőket és a szállásadókat hangoltam össze

– írta az Instagramon a légtornász, akinek már hét hónapos a kisfia.

Sáfrány Emese szerint nagyon jó volt látni, hogy rengetegen érkeztek segítő szándékkal, volt, aki ételt vitt, mások szállást vagy fuvart ajánlottak fel.

„Nem tartom megoldásnak semmilyen körülmények között a háborút, de ha már így hozta az élet, akkor amikor tehetem megyek, és segítek, ahogy csak tudok. Ezzel szeretnék másokat is motiválni a segítségnyújtásra” – fogalmazott a légtornász, és hozzátette, hogy aki teheti, vigyen ételt, tisztálkodási szereket, vagy menjen segíteni a segélyszervezeteknek.

(Kiemelt kép: Instagram/Sáfrány Emese)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top