nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a háborúról

Tóth Gabi: „Mit érezhet az a több százezer ember, akinek mindössze egy bőröndnyi élete maradt?”

Az énekesnő mindennap próbál tenni azért, hogy a menekülteknek jobb legyen.

Több mint két hete tart az orosz-ukrán háború, már több mint kétmillióan menekültek el Ukrajnából a szomszédos országokon keresztül. Magyarországra is rengetegen jönnek, ez pedig megmozgatta az embereket: mindenki úgy segít, ahol tud. Van, aki adománnyal, de vannak önkéntesek is szép számmal. Az ismert emberek is beállnak a sorba, hiszen az ő mondandójuk még több emberhez eljut. Tóth Gabi is kiveszi a részét, erről írt a közösségi oldalán.

tóth gabi

Fotó: Instagram

„Fárasztó nap volt a mai is… elsősorban lelkileg. Ha engem ennyire megvisel, ami Ukrajnában történik, akkor mit érezhet az a több százezer ember, akinek mindössze egy bőröndnyi élete maradt? Máté János barátommal 10 napja vagyunk folyamatos kapcsolatban, ő minden erejével és energiájával a menekülteket segíti, Kárpátaljai magyarként. Szívét, lelkét feláldozza, hogy támogassa a Magyarországon biztonságot kereső családokat, időseket és fiatalokat. A napokban 1200 árva gyermek is érkezett a határra… Szeretnék most köszönetet mondani Cserpes Laurának és a Cserpes Tejivó munkatársainak, hogy szó nélkül, azonnal segítettek, amikor megkerestem őket. Másnap már ott volt a gyermekek számára 800 kiló tejtermék, amire az apróságoknak nagy szükségük van! Isten áldjon meg minden segítőt” – írja az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top