nlc.hu
Sztárok

Az UFO együttest utánozza Marics Peti, Stohl András és Zámbó Krisztián

„Jó csajok leszünk, csinos csajok leszünk” – ismét nőt csinálnak Stohl Andrásból és Zámbó Krisztiánból a Sztárban Sztár-ban

Összeállt Marics Peti, Stohl András és Zámbó Krisztián. Közös produkcióval rukkolnak elő a vasárnap esti Sztárban Sztár-ban.

A Sztárban Sztár 8. hatodik élő show-jában közös produkciókat is láthatunk az egyéniek mellett. Az egyik csapatot Péterffy Lili, Szekeres Adrienn, Ember Márk és Vavra Bence, míg a másikat Marics Peti, Stohl András és Zámbó Krisztián alkotja.

Stohl, Zámbó és Marics

Nagy az összhang Zámbó Krisztián, Stohl András és Marics Peti között – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó

A Sztárban Sztár riportere, amikor kifaggatta a férfitriót a közös munkáról, arra is rákérdezett, esetleg Stohl András fiaként tekint-e a fiatal Marics Petire. „Nagyon bírom, hogy ilyen vagány, szeretem, de nem tudatosult bennem, hogy 55 évesen simán lehetnék az apja, de az nagyon jól esik nekem, amikor azt mondja: ’Én nem gondoltam volna, hogy ilyen jó srác vagy! Adj egy pacsit’ ” – mesélte Stohl Budavári Fülöpnek.

Marics szerint Stohl annyira hitelesen fiatalos, hogy egyáltalán nem érzi a köztük lévő korkülönbséget. „Úgy érzem, mintha mindketten megakadtunk volna ilyen 26-nál, mondjuk” – vallotta be.

Zámbó Krisztián pedig a következőket árulta el Stohlról: „A Buci olyan kis apás, segítőkész mindig. Amikor rosszul éreztem magam az egyik produkció után, odajött és megnyugtatott, hogy ’tedd túl rajta magad!’ Nagyon jó, hogy itt van velünk”.

Arra a kérdésre, hogyan telnek a próbák, Zámbó nevetve mesélte: „Fantasztikusan, tökéletesen”, majd hozzátette: „Most nyilván éljük a szerepet, megpróbálunk átszellemülni, ami mindhármunknak nem olyan nehéz, mert mindannyian voltunk már repedt sarkú nők. (…) Nekem abszolút nem áll jól a női szerep.”

Jó csajok leszünk, csinos csajok leszünk, és meggyógyítjuk a szerelemdoktor szívét, mert ráfér Petire” – árulta el Stohl.

Ebből pedig az derül ki, hogy a trió az UFO együttes Szerelemdoktor című számát adja majd elő. Elevenítsük fel akkor az eredeti videoklipet!

Olvass még a Sztárban Sztár 8. versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top