nlc.hu
Sztárok

Szujó Zoltán Forma 1-s távozásának okai

Kitálalt Szujó Zoltán, ezért hagyta ott a Forma 1-t 18 év után

Gyászterápiának szánta a kommentátori pályafutásáról írt könyvét.

Szujó Zoltán az Öveket bekapcsolni! című könyvében 18 év tapasztalatait foglalta össze. A könyvben a 44 éves sportriporter nemcsak az exkluzív boxutcai történeteit ismerhetjük meg, hanem egy hatalmas utazásra is invitál, hiszen többször járt Ausztráliában, Brazíliában, Szingapúrban vagy éppen Japánban.

Szujó Zoli

Szujó Zoli úgy érezte, hogy kiégett – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

A Life TV Ébredj velünk! című műsorában azt is elárulta, hogy 18 év után miért hagyta abba a Forma 1-es tudósítást.

Alapvetően egy nagyon hirtelen meghozott döntés volt. Azt hiszem, hogy nagyon keveset beszélünk a kiégés jeleiről, amivel szerintem nagyon sokat kellene foglalkozni. Egy picsogó nőnél egy rosszabb van: egy picsogó férfi. De az tény, hogy nekünk is vannak ilyen mentális ügyeink, amikkel illene foglalkozni. Amikor hosszú-hosszú éveken keresztül benne vagy a darálóban és gyakorlatilag senki nem mond egy mukkot sem arról, hogy jól csinálod, azt amit csinálsz, nem ad semmilyen visszajelzést, nem tudsz föltöltődni, akkor ez egyszer csak kirobban. És az ember a saját pszichéjét nem verheti át hosszú éveken keresztül. És akkor volt egy hirtelen meghozott döntés, és azt gondolom, hogy ennek a terápiának vagy gyászmunkának a része az, hogy ezeket a sztorikat összefoglaltam” – mondta el Szujó Zoltán utalva a könyvére, ami a lezárása a kommentátori pályafutásának.

Olvass még Szujó Zoltánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top