Sztárok

Viharos televíziós távozása után itt tér vissza Szujó Zoltán

A sportriporter májusban váratlanul távozott a közmédia sportcsatornájától. A népszerű televíziós sportújságíró most újabb részleteket árult el távozása körülményeiről, és azt is elmondta, a nézők hol találkozhatnak vele ismét.

Szujó Zoltán, ahogy mi is megírtuk korábban, júliusban Sebestyén Balázsék Rádió 1-es műsorában árult el részleteket arról, hogy miért mondott fel, és tűnt el váratlanul májusban a közmédia sportműsoraiból. Ezt leszámítva fél éven át elég nagy volt a csend az ismert riporter körül.

Most D. Tóth Krisztának nyilatkozott a DTK: Elviszlek magammal! című műsorban, amely vasárnap kerül adásba a Spektrum Home-on. Addig is az előzetesből kikerült, hogy Szujó Zoltánnak hiányzik, hogy a tévében a Forma-1-ről beszélhessen, de nem távolodott el teljesen a sportágtól. A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló céggel működik együtt, akik felkérték, hogy ő szervezze és vezesse a Hungaroringen a pilótákkal a nagyszínpadi beszélgetéseket.

Az egymásra mutogatásba továbbra sem szeretne belemenni egykori csatornájával, de azt belátta, az ember a pszichéjét nem verheti át büntetlenül hosszútávon. A Spanyol Nagydíj hétvégéjén jött rá, ha nem szakít a közmédiával, arra rá fog menni a családja, akárcsak a testi és a lelki egészsége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top