nlc.hu
Sztárok

Megmutatta lányait Kiss Endi

Kiss Endi a gyönyörű lányaival lép színpadra, képeken a Hooligans dobosának a gyerekei

Őrületes produkcióra készül a rocker a lányaival.

Kiss Endi, a Hooligans dobosa és három lánya nem mindennapi produkcióra készülnek. Együtt lépnek majd színpadra a Fővárosi Nagycirkuszban, az I. Budapest Légtornafesztivál március 20-i Gálaestjén.

Kiss Endi

Először lép fel a lányaival közösen Kiss Endi – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A rocker a színpad közepén dobol, miközben két kisebbik lánya légtornászik, a legnagyobb gyermeke pedig énekel. “Nagyon örülök természetesen. Az már volt, hogy a lányaim, amikor majd pörögnek fönt, akkor majd összehozzuk valahogy. Már arról is volt szó, hogy a koncertünkön majd fognak, de arra azért még várunk egy kicsit. Ettől függetlenül pedig végképp örülök, hogy mind a három lányommal együtt tudunk, és majd besegít két gitáros hölgy is ebbe a produkcióba” – mondta el a Mokkában a dobos.

Kiss Endi két kisebbik lánya: a 13 éves Kiara és a 10 éves Larissza egy 6 méter hosszú szalagon lógnak majd és lélegzetelállító mutatványokat mutatnak majd be.

Kiss larissza

Kiss Larissza – Forrás: TV2 / Mokka – videó

 

Kiss Kiara

Kiss Kiara – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A rocker harmadik lánya, a 16 éves Bodza – aki a szerencsét próbált a 10. X-Faktorban – pedig a háttérben fog énekelni a produkció közben. A tinilány már tudja, hogy ő biztosan zenész lesz, az apukája legnagyobb örömére.

Kiss Bodza

Kiss Bodza – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Kiss Endi sokáig nem tudta, hogyan egyeztesse össze a rockzenész-életet és az apaságot. Elmondása szerint jó pár év kellett ahhoz, hogy belássa: nem a fékevesztett bulik a legfontosabbak az életében, hanem az, hogy minden reggel ő vigye iskolába a lányait.

Olvass még Kiss Endiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top