nlc.hu
Sztárok

Kiss Endi lánya az X-Faktorban

A Hooligans dobosának, Kiss Endinek a lánya is indult az X-Faktorban

Szerencsét próbált a tehetségkutatóban Kiss Bodza.

Szombat este látható az X-Faktor utolsó válogatója, amely előtt nagy a tét: ez az énekesek utolsó lehetősége, hogy továbbjussanak a jubileumi, 10. évad Táborába. Az öttagú csapat, a Crush zenekar – amelynek tagjai még 20 évesek sincsenek – álmai is az, hogy szerepelhessenek az élő show-ban. A banda egyetlen lánytagja, a Hooligans zenekar dobosának, Kiss Endinek a lánya, Bodza – derült ki a Fókusz riportjából.

Kiss Bodza

Kiss Endi és a lánya, Bodza – Forrás: RTL Klub / X-Faktor – videó

A ma esti adásból kiderül, mit örökölt apukája tehetségéből.

Nagyon-nagyon kicsi koromtól szerettem énekelni, meg táncolni. (…) A zene mindig velem volt, apa miatt is, meg anyukám is régen énekes volt, és így általa is” – árulta el Bodza, akinek a zenekara 2 éve alakult. Kisebb fellépéseik voltak már, és gyakran énekelnek stúdióban is. Ők is pop-rock stílusban játszanak, akárcsak a Hooligans. 

Nagyon sokat készültünk, nagyon sokat próbáltunk. Azért jelentkeztünk, mert meg szeretnénk mutatni, főleg magunknak, hogy mire vagyunk képesek” – mondta el Kiss Endi lánya.

Olvass még az X-Faktor idei évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top