nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi új klipje

Tóth Gabi Bocskai-viseletbe bújva énekli a Gábor Áron rézágyúját – videó

Új népdal-feldolgozással jelentkezett a 34 éves énekesnő.

Tóth Gabi ezúttal a Gábor Áron rézágyúja című népdalt dolgozta fel, amelyhez klip is készült.

Tóth Gabi

Tóth Gabi a népzenében találta meg az útját – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A videóban – amit a március 15-i nemzeti ünnepen a Daloskönyv YouTube-csatorna töltött fel – az énekesnő Bocskai-viseletbe bújva, huszárok között énekel – írja a 24.hu.

A 444 úgy tudja, a klipet a komáromi Monostori erődben forgatták hagyományőrző huszárokkal, a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség közreműködésével.

A dal és a klip fogadtatásáról egyelőre semmit sem tudni, mivel a videó alatt letiltották a kommentelési lehetőségét.

Tóth Gabi a napokban a Blikknek adott hosszú interjúban elárulta, hogyan kötött ki a népzenei stílusnál: “Hanni születése előtt, ahogy megtaláltam magamban a nyugalmat, a békét, egyre erősebben tért vissza a folk stílus az életembe. Kevesen tudják rólam, de én a néptánc, a táncházak világából érkeztem a Megasztár színpadára. (…) Már akkor azt terveztem, hogy ha a műsor hoz majd egy kis ismertséget, akkor kialakítom majd a saját, autentikus folk-rock világomat. (…) Aztán amikor megszületett Hanni, minden a helyére került. Tudtam, ez az én utam”.

Olvass még Tóth Gabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top