nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi terhes lenne?

Tóth Gabi babát vár? Reagált az énekesnő a pletykákra

A vasárnapi fellépése után mindenki azt találgatta, vajon tényleg várandós-e Tóth Gabi. Az énekesnő tiszta vizet öntött a pohárba.

A Sztárban sztár vasárnapi adásában Dallos Bogi esett ki, de nem csak emiatt volt emlékezetes a műsor. Tóth Gabi előadta az új dalát, amelyet Pápai Jocival közösen készítettek. A produkció azonban nem a duett miatt keltette fel a közönség érdeklődését, mert mindenki az énekesnő hasával volt elfoglalva.

Tóth Gabi ugyanis a fellépőruhájában a megszokotthoz képest kissé gömbölyűbbnek tűnt, ráadásul pont hastájékon. Némelyik kameraállásból nagyon úgy nézett ki, mintha a második babáját várná.

Az adás után be is indultak a találgatások, hogy Gabi valóban várandós-e, sokan pedig már gratuláltak is a babához. Az énekesnő gyorsan reagált a közösségi oldalán, megköszönte jókívánságokat, és egy kommentben tiszta vizet öntött a pohárba.

Tóth Gabi kommentje a terhességéről

Tóth Gabi kommentje (Forrás: Facebook/képernyőfotó)

Kedves emberek! Nagyon köszönjük a rengeteg csodaszép üzenetet, gratulációt! A dalhoz bátran gratulálhattok, de kisbabához nem, mivel nem vagyok várandós, csupán felszedtem pár kilót, plusz a mikroportom is kinyomta a ruhámat, hála mindenkinek

– írta Tóth Gabi, aki legutóbb érdekes dolgokat osztott meg a kislányáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top