nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi kislánya így használja az anya szót

Tóth Gabi érdekes dolgokat osztott meg a kislányáról

Ismét blogjában mesél a mindennapjaikról Tóth Gabi.

Legfrissebb blogbejegyzésében arról ír az énekesnő, hogy kislánya, Hannaróza hányféleképpen tudja kimondani azt, hogy „anya”.

„Van az ÓÓÓ Anyaaa. Ezt többnyire akkor használja, amikor például rám ragaszt egy doboznyi sebtapaszt” – kezdi a sort Tóth Gabi, hozzátéve, hogy ha kislánya megunta a „sebkezelést”, megsimogatja anyukáját, aztán felsóhajt, mondván „Óóó, Anya”.

Az énekesnő ilyenkor a világ legszebb szavának hallja az anya szót. Aztán van az a helyzet, amikor rengetegszer hangzik el egymás után, van, hogy akár több százszor is. Ennek a jelentését még nem fejtette meg az énekesnő, de ilyenkor valószínűleg figyelemre vágyik a kislánya.

„Altatásnál van egy speciális anyaaaaaaa, aaaaanyaaaaaa. Ilyenkor azt várja, hogy énekeljek neki, és énekelek is, mint egy szófogadó kisangyal” – mesélte.

Tóth Gabi anyaság Hannaróza

Tóth Gabi naponta több százszor hallja azt a szót, hogy „anya” (Fotó:Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu )

De egy másik, elnyújtott „anya” is előfordul, elég gyakran mostanában. „Ez van akkor, amikor semmi nem jó, és minden (is!) idegesíti. Na mármost, mivel tudható, hogy javában benne vagyunk a dackorszakban, mondanom sem kell, hogy ezt hallom a legtöbbet” – írta Tóth Gabi.

Az énekesnő bevallotta, a nap végére annyit hallja ezt a szót, hogy már nem tűnik olyan szépnek. „De azért azt is hozzá kell tennem, hogy a legdurvább nap után is, amikor tényleg szinte 24 órában megy a hiszti és az „anyázás”, mindig eszembe jut, milyen szerencsés vagyok, hogy hallhatom ezt a szót. Amikor erre gondolok, olyan, mintha gondolatban megpofozgatnám magam, hogy »ejnye, tóthgabi, ne rinyálj, volt idő, amikor nem hitted, hogy valaha neked ez lesz a ‘neved’« … és akkor újra vagyok töltve” – zárja sorait az énekesnő, aki abban bízik, hogy tavasszal már koncertjeire is magával viheti kislányát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top