nlc.hu
Sztárok

Kevés a nyugdíja a művésznőnek

Hernádi Judit: „Életem végéig színész maradok”

A színésznő sosem mondana le a színpadról.

Hernádi Juditot nem vetné fel a pénz, ha úgy döntene, abbahagyja a színészkedést, de a Jászai Mari-díjas művésznőnek eszében sincs befejezni pályafutását. Természetesen a közönség nagy örömére, hiszen a 65 éves színésznőnek a mai napig hatalmas rajongótábora van. 

Hernádi Judit

Hernádi Judit

A Meglepetés Magazinnak mesélt arról, mi a sikere titka. „A lányom születése után már nem mentem vissza főállású színésznek, egyik társulathoz sem, helyette több színházban kezdtem játszani, forgatásokra jártam, így próbáltam boldogulni. Máig így élek, engem nem lehet hosszú távon megfogni. Talán macerásabb beosztani az időmet, de legalább én osztom be, én mondok igent és nemet. Sosem adnám fel a függetlenségemet, de ha szeretném, sem tudnám. A nyugdíjam közel hatvanezer forint, tehát muszáj dolgoznom, persze nem csak ezért játszom, én az a fajta színész vagyok, aki az élete végéig színész marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top