nlc.hu
Sztárok

Papp Szabi akkor és most

Papp Szabi 20 éve van a pályán, ennyit változott a Supernem-frontember

Te elhiszed, hogy Papp Szabi idén ünnepli a 46. születésnapját? És hogy a Supernem zenekar 20 éve jött létre? Mi is nehezen.

Szókimondó, vicces és több évtizede a magyar zenevilág meghatározó alakja Papp Szabi. Megnéztük, mennyit változott az elmúlt években a már kétszeres apuka.

20 éves a Supernem

A Supernem magyar punk/rock együttes, amit 2002-ben alapított Papp Szabolcs énekes/basszusgitáros, Pulius Tibor gitáros, és Mózsik Imre dobos. Még ebben az évben megjelent első kislemezük és videoklipjük K-k-kétszer címmel, majd 2003 májusában első nagylemezük is, a Hangosabban!. Napjainkig hat nagylemezt adtak ki, több dalukból is országszerte ismert sláger lett.

Papp Szabi akkor és most

Mester Tamás és Papp Szabi 2008-ban (Fotó: Mihály Samu Gálos/smagpix)

Kiegyensúlyozott magánélet

Papp Szabi 17 éve van együtt gyerekei anyjával, Eszterrel, akivel alig egyetlen nappal a megismerkedésük után összeköltöztek, és azóta elválaszthatatlanok. Szabi szerint Eszter tartja őt a jó úton.

„Néha vannak ilyen meggondolatlan odaszúrásaim. Nélküle nem lennék ott, ahol vagyok, gyermekeim anyja és az életem társa. Tudjuk egymást segíteni. Minden negyven év felett az éjszakában dolgozó ember tudja, hogy nehéz a pörgést egy nap alatt kipihenni. Nagyon fontos, hogy nekem van a feleségem, sokszor irányban tart” – mesélte Lovász László műsorában. Szabi rajongással beszélt arról is, hogy szerinte a felesége sokkal jobban tudja, hogy ki is ő, mint ő maga.

Papp Szabi akkor és most

Papp Szabi és felesége, Eszter (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Szabinak és a feleségének egy lánya és egy fia van. Ahogyan a zenész fogalmazott a Funzine magazinnak, Natasa és Viktor mindketten szerelemgyerekek. „Amióta megszülettek a gyerekek, már nincs éjszakázás, reggel velük kelek, és próbálom úgy szervezni a napomat, hogy három órától kizárólag az övék legyek. Megyek értük az óvodába, és utána együtt töltjük a nap hátralevő részét. Imádom, hogy ez a rendszer belekerült az életembe” – mondta még 2019-ben.

Papp Szabi akkor és most

Papp Szabi kislányával, 2019-ben (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Maradt a Sztárban sztár zsűritagja

Papp Szabi először 2017-ben ült be a Sztárban sztár zsűrijébe. „Nagyon heves vérmérsékletű vagyok, de sem a személyem, sem pedig a műsor miatt nem akartam egy idiótaként feltűnni, aki nem tudja magát kifejezni. Elég temperamentumos vagyok, de talán éppen az volt a cél, hogy egy kicsit más színt vigyek a műsorba, hogy csináljak egy kis káoszt, szerintem ez sikerült is” – mondta korábban Papp Szabi.

(Nyitókép: Korponai Tamás/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top