nlc.hu
Sztárok

Rákóczi Feri az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban

Rákóczi Feri a végén már a tüdőrákos apja haláláért imádkozott: „Tudtam, hogy mindenkinek az lesz a megváltás”

Képtelen volt végignézni édesapja haldoklását.

Rákóczi Feri 23 évvel ezelőtt vesztette el édesapját, aki tüdőrákban szenvedett és hosszú hónapokig haldoklott. A Balázsék című rádióműsor sztárja a Life TV-n péntek este látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elárulta, egy idő után már azért imádkozott, hogy édesapja szenvedése minél rövidebb legyen – írja a Blikk.

Rákóczi Feri

Rákóczi Feri volt Hajdú Péter vendége (Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó)

„Magas, közel kétméteres, 140 kilogrammos pacák volt hatalmas hanggal, énekelt, óriási volt. Aztán jött a tüdőrák és összeesett. Negyvenkilós volt a végén. (…) Akkor én már imádkoztam azért, hogy menjen el. Amikor tudod, hogy nincs visszaút, de lelkifurdalásod van amiatt, hogy apád halálát kívánod, idézőjelesen. De tudtam, hogy mindenkinek az lesz a megváltás. (…) Egy idő után be kell látni, ha a tudomány jelenlegi állása szerint nincs mit tenni, akkor jobb egy haldoklónak, ha elmegy” – vallotta be a rádiós, akit apja betegsége sem rettent el a dohányzástól. „Tudom, az lenne a legjobb, ha letenném” – jegyezte meg.

Olvass még Rákóczi Feriről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top