nlc.hu
Sztárok

Simon Kornél otthonosan mozog a konyhában

Simon Kornélnak ez okozott fejtörést a Pepe című sorozat forgatása alatt

Egy kevéske kulisszatitkot is elárultak.

Vasárnap, április 10-én indul a TV2 új sorozata, a Pepe. Simon Kornél és színésznőtársa, Kovács Panka a Mokkában meséltek a kulisszatitkokról és arról, néha igencsak nehezükre esett az ételek különleges neveinek a kimondása. 

Kovács Panka Simon Kornél

Kovács Panka és Simon Kornél, részlet a Pepe című sorozatból (Fotó: smagpictures.com)

„Borzasztó volt. Ezeknek a fine dining kajáknak olyan elképesztő neveik vannak, hogy nem tudok most felsorolni egyet sem” – mesélte Kornél, akire Panka csak rákontrázott, hogy bár egész Shakespeare-szonettek vannak a fejében, ezeket a neveket egyszerűen nem sikerült megjegyeznie. „Volt egy pillanat, de tényleg azt mondhatom, hogy elég sok mindent eljátszottam már én is, és megjegyeztem. És emlékszem, hogy térdelek az étterem közepén, hogy »nekem ez nem fog menni, nem tudom elmondani«, de aztán elmondtam.”

„Annyira sok rossz dolog van most a világban. Ez pedig egy kedves és nagyon szórakoztató, vicces sorozat. A forgatás alatt is nagyon nagy szeretet volt, és ez érződik a sorozaton is, jó érzés lesz az ember szívében, ahogy nézi” – buzdított Panka mindenkit arra, hogy miért nézzék majd a sorozatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top