nlc.hu
Család

Nem rossz apuka a való életben Simon Kornél

Simon Kornél megkönnyezte a „rossz apa” szerepét

Rossz apát alakít a Pepe című sorozatban.

Simon Kornél lesz az egyik főszereplője az áprilisban induló új sorozatnak, a Pepének. A műsorban Kollár Gábort alakítja, aki egy munkamániás séf és nem kicsit hanyagolja el a nyárra rábízott kisfiát. A gyermek persze isteníti édesapját, akit jóformán csak újságcikkekből ismer. 

Simon Kornél

Simon Kornél

A színész a Blikknek nyilatkozott a szerepével kapcsolatban, ami rendkívül távol áll a valódi énjétől. 

„Nem volt jó érzés és most, visszanézve sem. Most, hogy újra láttam pár jelenetet, be kell vallanom, olyan mélyen szíven ütött, hogy megkönnyeztem, és bevallom, ez a forgatáson sem volt könnyű” – mondta a napilapnak, és hozzátette, a magánéletében igyekszik minőségi időt tölteni a tíz- ésegy éves gyerekeivel

„Kifejezetten apa-fia program nagyon régen volt, de azt elmondhatom, hogy tudunk minőségi időt együtt tölteni, hiszen amellett, hogy sokszor nagyon intenzív a munkám egy próbafolyamat vagy forgatás alatt, azért vannak szünetek, és akkor úgy tudunk együtt lenni, hogy az számít” – magyarázta Kornél. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top