nlc.hu
Sztárok

Gryllus Dorka fiának első fotója

Az első családi fotó Gryllus Dorkáról, Simon Kornélról és két fiukról

Gryllus Dorka alig hiszi el, hogy kétgyermekes család lettek.

November óta úszik a boldogságban Gryllus Dorka, aki akkor adott életet második gyermekének. A kis Áron három és fél óra alatt, természetes úton jött világra. A színésznő alig akarja elhinni, hogy mára kétgyermekes család lettek – az első fotó róluk a BEST magazinban jelent meg, Simon Kornél és Dorka pedig az elmúlt négy hónapról is meséltek a lapnak. 

„Teljesen megváltozott az életünk, hiszen kétgyermekes család lettünk. Az igazat megvallva, én a mai napig próbálom felfogni ezt a csodát, még nem hittem el teljesen, olyan álomszerű az egész”

– kezdte Dorka. „Áron rendkívül vidám és pozitív személyiség. Amikor sír, még akkor is képes közben mosolyogni. Ezzel együtt persze mindennap újabb és újabb helyzeteket kell megoldanunk. Pár nappal ezelőtt, mivel nagyon fájt a derekam, a fekve szoptatást javasolták, ettől viszont Áronka több levegőt szívott magába, és fájni kezdett a hasa. Ma délben, amikor még ott álltam pizsamában, Árcsinak meg úgy fájt a hasa, hogy csak sírt szegénykém, nem tudtam elképzelni, hogy ebből ma délután hogyan lesz fotózás. És valahogy mégis sikerült. Minden pillanat más, és mindennap jön valamilyen új kihívás” – részletezte a színésznő.

További részleteket a ma megjelent BEST magazinban olvashatsz

best magazin 20210312

BEST magazin

Náluk is bővült a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top