nlc.hu
Sztárok

Két hónapos lett Gryllus Dorka fia

Két hónapos lett Gryllus Dorka kisfia – cuki képet osztott meg Áronról a színésznő

Hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő – már két hónapos Gryllus Dorka és Simon Kornél kisfia.

November közepén jelentette be Gryllus Dorka, hogy megszületett második fia, Áron. A színésznő természetes úton hozta világra a kisfiát, a férje pedig igazi hős volt a szülőszobán. „Nem volt semmiféle komplikáció, és a fiam egészséges, erős kisfiúként jött világra. Áronka 3 és fél óra alatt természetes úton tudott megszületni. (…) Kornél igazi hősként állt mellettem, pontosan tudta, hogy mikor kell megfogni a kezem, hogy segítsen, és azt is, hogy békén kell hagynia, ha éppen azt kérem” – mesélte korábban a Story magazinnak Dorka. hihetetlen, de ennek már két hónapja – egy friss fotón mutatta meg a színésznő a kis Áront.

„Boldog két hónapot, kisfiam” – írta a közösségi oldalán Gryllus Dorka, akinek rengetegen gratuláltak a picihez, holott éppen hogy csak megmutatott belőle valamit. A színésznő sosem verte nagy dobra a magánéletét, így valószínűsíthető, hogy nem fogja lépten-nyomon mutogatni a kisfiát sem.

Sztáranyukák:

gryllus dorka

Gryllus Dorka (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top