nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina fürdőruhában

Kulcsár Edina: „Amióta anya lettem, meg kellett szoknom, hogy nem úgy nézek ki, mint régen”

Kulcsár Edina négy hónapja adott életet kislányának, Ninának. A kétgyermekes anyuka teste megváltozott a szülés következtében, mégis büszkén vállalja azt fürdőruhában is.

Kulcsár Edina teste nagy változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. A műsorvezetőnek négy hónapja született meg második gyermeke, Nina. A szülés következtében sokat változott az anyuka teste, aki szépségkirálynőként még 58 kiló volt, a szülései után 88 és 86 kiló lett.

„Amióta anya lettem, meg kellett szoknom, hogy nem úgy nézek ki, mint régen: hogy nekem is lettek pluszkilóim és striáim” – vallotta be Kulcsár Edina a Best magazinnak, aki két hónappal a szülés után már dolgozott. A kétgyermekes anyuka azt mondja, sokat segített neki férje, Csuti is abban, hogy el tudja magát fogadni, és már egyáltalán nem szégyelli, hogy úszógumija van.

Kulcsár Edina közösségi oldalán más nőket is próbál ösztönözni az önelfogadásra. Szülés után is fel meri venni a fürdőruhát, amit a Bestben is megmutatott, de nem titkolja, hogy szeretne visszatérni az edzéshez és újra formába kerülni.

További részletek a legfrissebb Best magazinban!

Best magazin

Kulcsár Edina a Best magazinban is vállalja a megváltozott testét

Olvass még Kulcsár Edináról az nlc-n!

Nyitókép: Kulcsár Edina Hivatalos Instagram-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top