nlc.hu
Sztárok

Súlyos vádak Csuti ellen

Nemi erőszakkal vádolják Kulcsár Edina férjét, megszólalt Csuti

Nagyon súlyos vádak érték Csutit, aki fél, hogy valaki így akarja őt tönkretenni.

Rendkívül ijesztő helyzetbe került Kulcsár Edina férje: egy ismeretlen nő azt állítja, hogy a 35 éves üzletember megverte és megerőszakolta őt. Szabó András „Csuti” megdöbbenve áll a helyzet előtt, nem érti, ki és miért állít róla hazugságot; attól tart, hogy valaki így akarja őt tönkretenni – írja a Blikk.

Kulcsár Edina és Csuti

Csutiék most félnek attól, hogy a zaklató az új otthonukat is megtalálja – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

„A régi szomszédom keresett meg, hogy a múlt héten egyik délután egy nő a lépcsőházban ordítozott. Olyan volt az arca, mintha véres, kék zöld foltos lett volna. (…) Azt állította, hogy én megvertem, bántottam és megerőszakoltam őt. (…) Az elmondások alapján zavarodott volt, nem is beszélt összefüggően, de mindenáron engem akart megtalálni, tudni akarta, melyik lakásban lakunk” – mesélte Csuti, aki szeretné hinni, hogy nem egy rögeszmés rajongó próbálja őt és családját zaklatni.

Természetesen semmi sem igaz a történetből. Nem csalom meg Edinát, és sosem bántanék senkit” – jelentette ki a kétgyermekes üzletember, aki attól fél, hogy a zaklató az új otthonukat is megtalálja. „Ha lehet tenni valamilyen jogi lépést az ügyben, azt megtesszük, mert tartunk attól, hogy megtudja hol lakunk most, és idejön balhézni” – mondta Csuti.

Olvass még Kulcsár Edináékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top