nlc.hu
Sztárok

Így pakolnak az utazásokra Liptai Claudiáék

Enélkül sehova se utazik Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám

A házasok között megvan a munkamegosztás abban, hogy ki, mit pakol be, ha utazásra kerül a sor. ’Fufuka’ nélkül azonban soha nem indulnak útnak.

Komoly munkamegosztás mentén kezdi meg a pakolást Liptai Claudia és Pataki Ádám, amikor utazásra készülnek. A házaspár semmit sem bíz a véletlenre, míg a műsorvezető inkább a gyerekek dolgait és a házi patikát pakolja össze, férje minden technikai kütyüre gondol.

Liptai Claudia

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám – Forrás: spotlightmedia.hu

Általában úgy vágunk neki az utazásnak, hogy Panka jön egy bőrönddel, Ádám egy külön bőrönddel – hiszen az 50-es méretű cipői majdnem kitesznek egy egész bőröndöt – míg én Marcival megosztva egy másik bőröndbe pakolok. Igyekszem ilyenkor mindenre gondolni, a legtöbb gyógyszert, kötszert, mindig visszük magunkkal. Jobb szeretek felkészülni mindenre” – mondta az ’ÉdesKettes’- ben Liptai Claudia, akinek férje inkább a kütyük bepakolására koncentrál.

Nem kis matek elhelyezni a bőröndben a cipőimet, aztán ehhez jönnek még a pólók, pulcsi és a kiegészítők: napszemüvegek, óraszíj, öv, telefontok. Amíg Claudia elpakolja a házi patikát én a technikai dolgokról gondoskodom: töltők, töltőzsinórok, drón, kézi kamera. Ezek is az utazásunk részét képezik, ahogy fufuka is” – mondta Pataki Ádám, akinek felesége is ragaszkodik ehhez a nem mindennapi utazási kellékhez.

Fufuka az egész kapcsolatunkat végigkíséri. Egy illatosító, amelyet évekkel ezelőtt vettem Rómában és amely még mindig nem fogyott ki. Bárhova megyünk visszük magunkkal, hiszen a legtöbb szálláson nincs semmilyen illatosító. Erre van nekünk fufuka, aki szinte már családtag” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia.

Olvass még Liptai Claudiáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top