nlc.hu
Sztárok

Mucsi Zoltánt hazugságvizsgálóra kapcsolták

Volt idő, amikor szórta a pénzt – Mucsi Zoltánt hazugságvizsgálóra kapcsolták

Az egész stábot megnevettette a színész.

Mucsi Zoltán volt a 20 perc őszintén című műsor legújabb adásának vendége. A Szeretlekmagyarország és a Femcafé közös produkciójában a vendégeket hazugságvizsgálóra kapcsolják, hogy kiderüljön az igazság. 

Mucsi Zoltán

Mucsi Zoltán a 20 perc őszintén című műsorban

Ebben az adásban Mucsi többször is megnevettette a stábot, sokszor még a kérdéseket is meg kellett ismételni, de amikor komolyan vette, kiderült, volt olyan időszak, amikor szórta a pénzt és olyan is, amikor kollégájával, Scherer Péterrel összezörrentek egy-egy próba során, ennek ellenére mégis tűzbe tenné a kezét Pepéért. 

„Amikor a színházhoz kerültem, előtte dolgoztam a vasútnál, de közvetlen előtte a postánál voltam írnok-kézbesítő. Az 4 órás munka, és kerestem 2800 forintot. Hogyha még helyettesítettem néha, akkor összejött 3000-3200. És a színházhoz felvettek 2100 forintért. És akkor úgy gondoltam, hogy ez olyan kevés, hogy mindegy, hogy van vagy nincs. Előfordult, hogy az nagyon gyorsan elment” – mesélte Kapa. 

Az is szóba került, hogy a legújabb sorozatban, a Pepében ő alakítja a címszereplőt, Pepét, és ez vajon zavarja-e őt? „Úgy volt, hogy Kapa lesz a nevem, csak azt mondták, hogy ezzel a névvel ez nem fog menni. És inkább legyen Pepe. Kapát nem lehet eladni” – viccelődött Mucsi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top