nlc.hu
Sztárok

Mucsi Zoltán a pókerfüggőségéről

Komoly összeget bukott pókeren Mucsi Zoltán

Az egykori játékfüggőségéről vallott a színész.

A fizetése háromszorosát is elvesztette egyszer pókeren Mucsi Zoltán. A 66 éves színész a WMN Magazin Te + én című műsorában mesélt a korábbi játékfüggőségéről; mint kiderült, a Jászai Mari-díjas művész még időben hátat fordított a pókerszenvedélyének – írja a Blikk.

Mucsi Zoltán

Mucsi Zoltán a Pepe című sorozatban – Fotó: Sajtószoba

Volt egy időszaka az életemnek, amikor pókereztem. (…) Sokat veszítettem, aztán mástól kölcsönkértem, majd nagyot nyertem, és ez volt a vége, mert erre hosszú távon rá lehet menni” – árulta el Mucsi, aki akkor vetett véget a pókerezésnek, amikor egy nagyon komoly összeget bukott.

Egyszer ugyanis a fizetése háromszorosát vesztette el a pókerasztal mellett. Ekkor azonban belátta, bármennyire is élvezi a játékot, egyáltalán nem tartható. „Ez volt talán a legnagyobb veszteség, amikor úgy éreztem, hogy ez egy hülyeség és abba is hagytam” – vallotta be a színész.

A napokban egyébként Korda György is beszélt a pókerszenvedélyéről. Elárulta, milyen tétekben játszott már. „Akkorát sosem buktam, hogy az megingassa a családi költségvetést. Inkább nyerő típus vagyok, de azért egy családi házat még én sem vettem a nyereségből. (…) Ma már egyébként is legfeljebb a barátaimmal aprópénzben játszom” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top