nlc.hu
Sztárok

Tihany Tóth Csaba a függőségéről

Tihanyi Tóth Csaba a függőségéről: „Egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban”

A színész útja rögösen indult.

Tihanyi Tóth Csabát a Barátok köztben ismerte meg az ország és sokan a mai napig, ha meglátják az utcán, Novák Lacinak szólítják. Habár Laci sikeres színész lett, mostanra pedig boldog férj és édesapa, az ő útja sem volt zökkenőmentes karrierje kezdetén. 

Tihanyi Tóth Csaba

Fotó: RTL

A Tihanyi Vándorszínpadot még 1997-ben alapította Csaba, a híresztelések szerint abból a félmillió forintból, amit váratlanul nyert. 

„Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen. Nem játszottam el a pénzt, hanem vettem belőle egy autót, majd létrehoztam a saját színtársulatomat. Kaszinóba azóta se tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára” – mondta a Meglepetés magazinnak a színész, amit a Blikk szemlézett.

Ezt követően kitért arra is, hogyan ismerkedett meg a feleségével, akivel ma már együtt lépnek fel. 

„Nem hiszek a véletlenekben, mert a mi megismerkedésünk sorsszerű volt. A jobbomon a polgármester ült, a bal oldalamon a tavalyi szépségkirálynő. Amikor Rita kijött a színpadra, áramütésszerűen megérintett a mosolya, a kedvessége, a nőies finomsága. Noha korábban sosem találkoztunk egymással, a körülöttem ülőknek azonnal kijelentettem, hogy ő lesz a feleségem. Még aznap, 2002. május 17-én megismerkedtünk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top